Det här är A Klimat

Vad vi gör

Sveriges närmaste installationskonsult - Det är vi!
Inom VVS, energi, styr- och regler samt el, arbetar vi med projekt i alla storlekar. Allt från gym, skolor och kontorsprojekt, till vårdboenden och stora hyreskomplex. Bland våra kunder återfinns bland annat fastighetsägare-och förvaltare, bostadsrättsföreningar, projektledningsfirmor och entreprenörer.

Vi arbetar med projektering inom ventilation, värme/kyla, rör och avlopp och kan hjälpa till med allt från tekniska beskrivningar och utredningar, till energibalansberäkningar och förfrågningsunderlag. 

Vi utför injusteringar och kan även erbjuda besiktningar inom både ventilation och VS, inklusive OVK.
Vill du som privatperson anlita oss behöver du först vända dig till en lokal entreprenör, till exempel en rör-eller ventilationsfirma, de i sin tur kan sedan ta kontakt med oss.

Mer om våra tjänster hittar ni här.

Vilka vi är

I företaget har vi över 30 års erfarenhet av projektering och installation inom VVS. Många av oss har dessutom arbetat både ute på fältet i rollen som entreprenörer och med projektering på kontor - något som ger oss en bred kunskapsbas och ett helhetsperspektiv i alla delar av projekteringsprocessen.

Vårt kontor har vi i nyrenoverade och ljusa lokaler i Enköping, en naturlig utgångspunkt för att snabbt kunna nå ut till hela Mälardalen med omnejd.

Är du mer nyfiken på vilka vi är och hur du kommer i kontakt med oss så klickar du dig vidare till Medarbetare

De senaste nyheterna hittar du alltid på våra sociala medier