Lediga tjänster

Konstruktör, VS

Vill du vara del av ett sammansvetsat och familjärt team i en verksamhet som tydligt lever sin affärsidé där varje projekt utgår från kundens behov för att hitta en optimal lösning?
Om A Klimat:
A Klimat grundades 2018 och består idag av ett team på 7 st personer. Vår styrka är vårt breda utbud som innefattar projektering och utredningar inom vent och VS, OVK, besiktningar, injusteringar, energiberäkningar och även tjänster för entreprenörer såsom DU-pärmar och märkningar. En konstruktör hos A Klimat får delta i många olika typer av projekt med varierande storlek.
Vi sitter i nyrenoverade lokaler i kvarteret Skiftnyckeln i Enköping, i det som en gång var hemvist för Bahcos egna ingenjörer. Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat och engagerat team, där alla får komma till tals och bidra med sin egen prägel. Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet av projektering inom VVS.
Flera av oss har arbetat både ute på fältet med entreprenörer och med projektering på kontor – detta ger A Klimat en bred kunskapsbas och ett helhetsperspektiv i alla delar av projekteringsprocessen.
I tjänsten som VS-konstruktör kommer du löpande att arbeta med att skapa effektiva och kundspecifika lösningar byggda på teknik.
Placeringsort för tjänsten är på vårt huvudkontor i Enköping i huvudsak. Alternativa orter är Stockholm, Västerås, Uppsala eller i närheten till Enköping. 
Vi söker dig som:
- Kan ta dig an stora så väl som små projekt och projektera värme-, kyl-  samt santitetssystem.
- Har mycket god förståelse för olika systemtyper och systemuppbyggnader.
- Förstår systemet som helhet samt kan beräkna både manuellt och genom programvara.
Arbetet innefattar allt från schematiska uppbyggnader och beräkningar till komplett 3D-projektering. Du är lösningsorienterad, nyfiken och noggrann samt har en förmåga att arbeta strukturerat med flera parallella projekt. Du har också en förståelse för att arbetsprocesser och tidsramar inom projektering kan ändras snabbt och förstår därför vikten av att vara flexibel.
Krav för tjänsten:
- Flerårig erfarenhet som VS-konstruktör
- Eftergymnasial utbildning inom VVS
- Goda kunskaper i Autocad/MagiCAD och Officepaketet
- Flytande i svenska i tal och skrift och har ett öga för detaljer och kvalitet
Meriterande:
- B Körkort
- Kunskaper i BIM och Revit
- Högskole- eller civilingenjörsutbildning
Vi har påbörjat ett flertal stora VS-projekt och ser därför fram emot din ansökan snarast. 
Lön: Månadslön, enligt överenskommelse
Arbetstid/omfattning: Heltid, 40 tim/vecka.
Placeringsort: Enköping
Arbetsområde: Primärt Mälardalen med omnejd.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.